Home  
  Events Calendar  
  Benefit events  
  News  
  Photo Album  
  Video  
  Classes  
  Mailing list  
  Directory  
  Immigration info  
  About us  
  Contact Us  
  Media  
  Travel  
  My Visit  
 
 
energize
 
bcen
thrive market madara
 
 
 
 
 

     
  





Деси  Добрева отново развълнува Ню Йорк! 

7 Ноември, 2009 Поли Христова

В събота на 7ми ноември в Ню Йорк се състоя първия концерт от турнето на Деси Добрева «Пътешествие до България». «The Renaisssance of Astoria» - една от най-реномираните зали в Ню Йорк, имаше честта да бъде домакин на невероятното събитие.

Мисията за горещо парти беше изпълнена – дансинга препълнен. Почитатели на Деси бяха пропътували часове, за да присъстват на концерта, идвайки от места като Питсбърг, Бостън, Кънектикът и Джърси.

Събитието бе уваженo и от дипломатическо присъствие. Организаторът на концерта в Ню Йoрк – музикалният продуцент Ради Георгиев, се беше погрижил за отличната oбстановка, аудио и визуaлните ефекти, както и за пълното удобство на гостите. Както винаги, Деси удържа на обещанието си за пълен купон, като подлуди публиката с денс обработки на песни като «Нaзад, назад, моме Калино», «Лудо Млaдо», «Йoвано, Йованке», «Изгряла е месечинка» и други. Хоротo не спря и през нощта, Деси се включи пеейки и публиката онемя. Освен с избухващи денс ритми и чувствени изпълнения, певицата смая публиката и с тоалетите, специално ушити за нея от модна къща «AGGATA».

Русият ангел ще покори градовете Чикаго, Сан Диего, Лос Анжелес, Денвър, Питсбърг, Сан Франциско, Сейнт Луис, Далас, Бостън, Отава, Монреал, Орландо и Форт Ловърдейл. Българската общественост очаква с нетърпение Деси Добрева.

Фотограф Станислава Георгиева
www.stanislavageorgieva.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ПОВЕЧЕ ЗА ТУРНЕТО: WWW.BGCENTER.ORG




 Our friends  



Todor Ialamov

Vasil Nenkov


David Flashenberg



emona